Eilen oli Torstain Boostitunti. Jestas että mun reisilihakset oli hellänä ja poltti aivan sairaasti alkulämmöissä. Jaana vetää kyllä tehokkaan tunnin! Nyt tuntee selässä ja lapaluiden seudulla eilen tosiaan treenanneensa. Jestas! 

Saavutin eilen yhden tavoitteeni. Hypyt 60cm boxille. Oon halunnu tehdä sen jo pitkään, tähän asti hyppiny vaan 40cm boxille koska ei oo psyyke kestäny hypätä korkeemmalle. Sit ajattelin et perskele nyt on pakko tehä se, päästä yli siitä pelosta että lennän nenilleni.. no se onnistu! ja sen jälkee ei tietookaa pelosta. =) =) =) 

IMG_0568.jpg

Kohta salille tekee jalkatreeni, sen jälkeen yksi kotisiivous ja sit voi lapsivapaa vkl alkaa =) toivottavasti sunnuntaina ehtisin jossain välissä mennä salille, pitää kyllä ruotsin suulliseen tenttiin lukea mutta muuten tulee liian monta välipäivää salilta kun on maanantaina koulua ja lasten jäkistreenit. 

Olen huomannut ahdistuvani siitä että on välipäivä, tulee huono omatunto että en liiku vaikka tiedän että lepopäivät on pakollisia kehityksen kannalta. Mutta siltiiiiii! Liikunnasta on tullut niin iso osa mun elämää, nyt tiedän mitä se tarkoittaa kun siitä tulee elämäntapa.