Vihdoinki alko taas salitreenaus, oon NIIN kaivannu sitä! Ma-ke kävin salil, plus keskiviikkona olin myös 30min body combact ja 30min crworx tunneil. Iha mahti fiilis, ja sen kyl tuntee joka paikassa. Kipu on hyvästä, no pain no gain ja alku on aina tätä et kroppa huutaa hoosiannaa enne ku tottuu. Tänää oli lepopäivä, huomenna taas aamulla salille. Kaveri tulee sinne myös, kiva päästä treenaa jonku kans yhes vaikka nautin kyl yksin käymisestäkin. Nyt alkaa loppukiri kesää kohden :)

Oon tosiaan ollu tovin pois salilta ja oli tosi mukava huomata että se on sielläkin huomattu, eräs ohjaaja kysy että missä oon luurannu ja et varmasti jossai treenannu ku näyttää nii hyvältä. Vitsi et siit sai hyvän mielen ja motivaatio vaan kasvo. Kotitreenauksesta on ollu siis hyötyäkin, jos ei muuta ni ainaki ylläpitoa tuloksiin. Viimenen kuukausi oli sen puoleen rankka että sorruin hyvin monta kertaa herkuttelemaan, en mitään suuria määriä mutta kuitenkin. No se ei vaa`alla näkyny, melkee päin vastoin mut tuntu et se paino lähti lihaksista. Ei oo ylläpitäminenkään mitään helppoo etenkään ruokaholistille, tarvii kokoajan jotain tekemistä ettei käsi käy jossain purnukassa ja huomaa et jaa taas tuli vedettyä. No mut toi salille pääsy saa lisää boostia arkeen :)

Loppuun tuleekin sit kunnon kuva päjäys, sorge :D

IMG_3676.jpg

Löysin kirppikseltä farkkushortsit, meinasin ne tytölle ostaa mut ne meniki omaan tarpeeseen.. :D mut hei nää oli kokoo 34 :D

IMG_3923.jpg

Salintreenin ja venyttelyn jälkeinen fiilis, ah niin loppu mutta fiilareis! 

IMG_3652.jpgIMG_3653.jpg

IMG_3636.jpg

Tuloksia :)

IMG_3635.jpg

:D

IMG_3622.jpg

Nyt sitten iltapalalle, kiitos ja kumarrus :)