Ihana toukokuu ja lämpimämmät ilmat =) tuuli on vähän kylmä mutta ei auta valittaaa kun lämpöä on. Käytiin tänään kristiinan kanssa kuuvuoren rappusia juoksemassa. Vaikka salilla treenaankin niin noi kestävyysharjottelut ei oo vahvin laji. Sykkeet saia kyl korkeelle =D Mut oli kivaa ja pakko mennä uudestaan pian! Tossa illalla tein viel 40min vatsa ja kahvakuulatreenin ja huome sit salil. Meni toi vapun aika iha lorvaillessa mut ei oo niin vakavaa.

Moni on kysyny et miten mä oon tän kaiken tehny. No siihen on yksinkertasesti vastauksena ruoka, liikkuminen ja vettä vettä vettä. Vaalee leipä ja herkut on karsittu ruokavaliosta. Herkkuja sais syyä kerta viikkoon ja 3 päivän välein syödä vähän runsaammin. En nykyään mittaile niin tarkkaan koska oon vähä oppinu silmämääräsesti arvioimaan ruuan määrää. Salilla oon käyny 3-5krt viikossa, välillä ollu taukoja mut sit oon treenannu kotona. Salilla on ollu 3 jakoinen treeni ja lisänä intervallijuoksuja (12min). Oon jonkun verran suosinu ohjattuja tunteja mut pääosin salin puolella. Ohjatuista tykkään boosti-tunnista, crworxista ja bodycombactista. Kotona teen kahvakuulalla, vatsoi ja tangon + painojen kanssa sekä käsipainojen kanssa. Käsipainot pitäs ostaa nyt isommat kun 5kg alkaa tuntumaan aika köykäseltä :D

Tori.fi on hyvä paikka löytää halvalla kuntoiluvälineitä. Multa löytyy kotoo mm. 8kg ja 12kg kahvakuulat ja levytanko painoineen n.20kg. Sit on kaikkee pikku härpätintä, leuanvetotankoo, vastuskuminauhaa jne. Youtubesta löytää tosi tehokkaita videoita joista voi ottaa liikevinkkei. Jos olet instassa niin suosittelen seuraamaan howtoburncalories, siel on aiva hemmeti hyvii videoita ja tehokkaita liikkeitä. 

Ruokapuolesta, jos ei ole mitään erityistä dieettiohjelmaa niin syö puhtaasti. Jätä leivät ja herkut pois. Itse olen jättänyt myös perunan pois, pastoista syön täysjyvänuudelia. Perunaa toki menee välillä, etenki uusia perunoita mut pyrin painottaa ne vapaamman syönnin päiville. Kroppa tarvii niitä cheatmealei, aineenvaihdunta pysyy hyvänä. Ja se vesi, vähintään 3l päivässä. Joo tiedän, hemmeti vaikeeta jos ei oo tottunu Minäkään en ennen juonu hädin tuskin litraa päivän aikana ja kahvia sitäkin enemmän mutta äkkiä siihen tottu ja sitten huomas jo jos juominen jäi vähemmälle. Paljon kasviksia! Vitamiinilisät on ihan hyviä, magnesiumia lihaskramppeihin ja palautumiseen. Itse otan treenin jälkeen myös palautusjuoman. Nyt ostin Jutta Gustafsbergin iso-qhey palkkarin testiin. Ruokavinkkei on facessa esim tinskun keittiö, siel on paljon kivoi ohjei ja vähä hiilarisii. Pitää kuulostella kroppaa, kaikki ei sovi kaikille :)

Yks mikä on kans vaikuttanu paljon, on se että jätin turhat tissuttelut pois. Saunaan ei tarvi aina saunalonkeroo ja iltasin ei tarvi viikol sitä viinilasillista eikä aina vkl:nakaan. Viime kesänä tuli harvase ilta otettua i-2 lonkeroo takapihal istuen ja se kyllä näky keskivartalolla, ei kannata :)

Joo että tällänen tarina, jospa tästä joku sai apua omiin juttuihin niin kiva, ja jos joku viel jakso lukee ni viel kivempi =D

IMG_4432.jpg

Sii ne sit ois, ei muuta ku juoksemaa =D

IMG_4455.jpg

asemiin menos, tasahyppyä ylös

IMG_4450.jpg>

Kiasus kun ottaa jalkoihi =D

IMG_4447.jpg

Päivän huippusyke, kyllä tykytti =D

IMG_4473.jpg

Tilasin itelleni hotpantsit, mietin et onko nää sittenki liia pienet.. hmm.. no eiköhä ne kotona mee ku en jaksa takasinkaa laittaa.

IMG_4418.jpg

Alkaa tuo yläosa näyttää ihan hyvältä. Alaosa on melko hyvä mutta se ylimääränen nahka häiritsee. Ja kyllä siinä on sitä, ei nyt mitää hirveit määrii niinku monella laihduttajalla mutta on kuitenkin mua häiritsevää.

 

T'ällänen postaus tällä kertaa, mukavaa illan jatkoa =)